De rijschool van Apeldoorn
Begin nu met lessen: ma - za: 8.30 - 19.00 uur
info@rijschooljustdoit.nl

Rijschool machtigen

De rijschool van Apeldoorn!

Voor het doen van jouw rijexamen moet jij je rijschool machtigen. Hierdoor kan jouw rijschool het praktijkexamen reserveren bij het CBR. Dit doe je op Mijn CBR. Hier regel jij eenvoudig en snel alle zaken met het CBR. Voor het inloggen heb je een eigen DigiD nodig. Wanneer je dit hebt gedaan ontvang je een e-mail met de bevestiging. Ook je rijschool krijgt een bevestiging van deze machtiging.

Eenvoudig jouw rijschool machtigen

Alleen je rijschool kan voor jou een praktijkexamen aanvragen. Jij moet hier toestemming voor geven. Dat doe je eenvoudig via Mijn CBR. Machtig jouw rijschool eenvoudig aan de hand van een aantal simpele stappen:

  1. Log in met je DigiD op mijncbr.nl.
  2. Klik op ’Opleider machtigen’.
  3. Klik op de categorie waarvoor je de rijschool wil machtigen.
  4. Vul jouw e-mailadres in.
  5. Kies wat je opleider voor jou moet kunnen reserveren.
  6. Zoek opleider op via zijn CBR-opleidernummer of via zijn naam en plaats.
  7. Accepteer de machtigingsvoorwaarden de examenvoorwaarden.
  8. Klik op ‘Ga verder’.
  9. Controleer de gegevens en klik op ‘Machtigen’.

Heb jij geen DigiD?

Een DigiD aanvragen doe je op digid.nl. Is het voor jou niet mogelijk om een DigiD aan te vragen? Met het formulier ‘Machtigen rijschool’ is het mogelijk om je rijschool alsnog te machtigen.

Snel op weg naar je rijbewijs

Bij rijschool Just Do It Apeldoorn helpen wij jou met persoonlijke aandacht en begeleiding snel en veilig de weg op. Ben jij klaar voor je praktijkexamen? Dan zorgt rijschool Just Do It dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs B kunt halen. In overleg wordt door de rijschool op jouw naam een examendatum gepland. De mogelijkheden om de datum te verplaatsen zijn beperkt. Daarom is het goed om met jouw instructeur goed de datum af te stemmen.

rijschool machtigen