De rijschool van Apeldoorn
Begin nu met lessen: ma - za: 8.30 - 19.00 uur
info@rijschooljustdoit.nl

Reviews rijschool Just Do It

De rijschool van Apeldoorn!

Rijschool Just Do It Apeldoorn heeft al meer dan 500 tevreden klanten hun rijbewijs bezorgd. Wij zijn dan ook trots op onze leerlingen. Hoe verloopt hun weg naar hun rijexamen en wat vinden zij van onze rijles? Volg het op onze Facebook- en Instagrampagina! Lees de reacties van oud-leerlingen die hun rijbewijs behaald hebben.

Google reviews

Met de passie voor auto’s en drang om mensen iets te leren, zetten wij ons in om jou snel klaar te stomen voor je praktijkexamen. Onze leerlingen beoordelen ons op Google met 5 van de 5 sterren! Dat zijn mooie reviews voor rijschool Just Do It. Bekijk hier onze tevreden klanten!

Laat hieronder een review achter!

17 Responses

 1. Hessel says:

  Een erg fijne rijschool! Goede lessen met veel persoonlijke aandacht!

 2. saleh akhras says:

  Ik heb echt genoten van mijn rij avontuur bij Alan!
  Hij hielp mij heel erg en ik heb het in 1x gehaald.
  Hij heeft veel geduld en blijft altijd rustig.

 3. Ameer says:

  Beste rij instructeur in Apeldoorn. Bedankt voor je moeite mee habibi en jou tips waren super top. Ik ben echt een aanrader voor Just do it, hij leert jou van zijn hart. 🖤🔝💯

 4. Sameer Tareq Saeed says:

  Ik ben voor rijbewijzen in eerste keer geslaagd. Heel erg bedankt voor rijschool Just Do It

 5. Ophelia says:

  Super professioneel rijschool!
  Ik heb zelf bij 3 verschillende rijscholen gezeten voordat ik bij Just Do It terecht kwam. Alan geeft duidelijke en leerzame lessen. Ook een prettig persoon om in de auto mee te zitten. Hij heeft zeer veel geduld en geeft duidelijke instructies waarbij je weet wat je te wachten staat ook tijdens het examen. In één woord, top rijschool!

 6. Fatma says:

  Ik raad ideren om daar te lessen beste rijschool in heel Apeldoorn

 7. Nienke says:

  Beste rijschool van Apeldoorn

 8. Karen says:

  Hele duidelijke lessen waardoor je zelfstandig leert rijden. Ik ben in 1x geslaagd!

 9. Dorna says:

  In 1x geslaagd door de fijne lessen met duidelijke en goede tips! Auto rijden werd hier erg leuk van!

 10. Tessa says:

  In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Super rijschool met een hele vriendelijke instructeur. Alan geeft duidelijke uitleg en is heel geduldig met alles. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in de auto en neemt alle zenuwen weg voor het examen!

 11. Kia says:

  Ik ben bij deze rijschool in 1x geslaagd, super rijschool. De rij instructeur heeft veel geduld en leert het je perfect.

 12. Hossain says:

  Top instructeur. Hij neemt de tijd voor je en legt je de situaties goed uit. Veder is Alan geduldig en bekwaam. Ik raad mensen aan om bij rijschool Just Do It te komen lessen

 13. Sabbar says:

  Hele fijne rijschool, na mijn zus in 1x geslaagd te zien hebben bij rijschool just do it besloot ik het zelf ook te gaan proberen. Alan heeft een hele fijne manier van lesgeven. Ik zou iedereen die met lessen wil beginnen aanraden: Just Do It!

 14. Yousra says:

  Hele fijn rijschool, top instructeur en heel geduldig. Alan doet zijn best om alles te uitleggen. Ik raad mensen aan om bij Just do it te beginnen met lessen👍🏻👍🏻

 15. Ahmad says:

  Beste rijschool in Apeldoorn, eerste keer geslaagd.

 16. Siena says:

  Deze rijschool is echt een aanrader! De instructeur legt alles rustig en duidelijk uit en helpt je om zelfvertrouwen te krijgen in de auto

Laat een review achter

%d bloggers like this: